Skip to content

Enkel, trygg og rimelig hjemmeladeboks for elbil!

Euromatics personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Euromatic AS  samler inn og bruker informasjon fra våre digitale flater (nettsteder, profiler på sosiale medier, SMS og e-post).

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra våre digitale flater (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1. ledd).

Euromatic, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for Euromatics behandling av personopplysninger. Det er frivillig for besøkende av Euromatics nettsider å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, benytte deletjenester mm. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Nettstedsfunksjonalitet
Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra alle nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk, kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

E-handel

For å håndtere bestilling inklusiv notiser og påfølgende kundebehandling samler Euromatic inn personopplysninger. Dette samles inn for å levere, tilby betalings- og leveringsalternativer, håndtere reklamasjons- og garantisaker, besvare spørsmål.

Det juridiske grunnlaget er innfrielse av avtale om kjøp.

Persondata som samles inn:

  • Navn, adresse, e post, telefonnummer
  • Ordreinformasjon
  • Leveringsinformasjon
  • Betalingsinformasjon
  • Andre personopplysninger som oppgis ved kontakt med oss

Persondata som samles inn i forbindelse med et kjøp slettes i henhold til følgende regime:

  • Inaktive kontoer, kontoer som ikke er logget inn på kontoen eller lagt inn ordre de siste 36 måneder.
  • Ordre på vent, mislykkede ordre og kansellerte bestillinger slettes etter 45 dager.
  • Fullførte ordre slettes etter 36 måneder.

Ved forhold i forbindelse med innfrielse av lovkrav, for eksempel garantiforpliktelser, forbrukerkjøpsloven, produktsikkerhet og bokføring, kan persondata oppbevares så lenge gjeldende lovverk krever, f.eks. 7 år i henhold til bokføringsloven.

Deling av innhold.
Når du deler innhold fra Euromatic, legges informasjon inn der og da hos tjenesten du velger å dele dette på. Hvordan den aktuelle tjenesten håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med tjenesten. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos Euromatic.

Nyhetsbrev.
Du kan abonnere på nyhetsbrev fra Euromatic for å motta informasjon når vi publiserer nyheter. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter uten forhåndsgodkjenning fra deg, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også dersom vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Kommentarer.
Ved tilfeller det er mulig å kommentere på innholdet, kan brukeren bli bedt om navn og e-postadresse. Navn og e-postadresse kan bli publisert med kommentaren og lagres av Innoport for å kunne ivareta redaktøransvaret vårt.